A különböző országokból érkező résztvevők megismerhetik a Tokaji történelmi borvidéket, amely vibrálóan éled újjá az álomból, melybe a 20. század második felében kényszerült.

A három napos Tokaji Tavasz rendezvény során különféle helyszínek, 14. századi pince, 21. századi színház, múzeumok, kastélyok, és természetesen a történelmi dűlők kínáltak lehetőséget az elmélyült megismerésre.

Az események célja, hogy Tokaj és a tokaji bor kedvelőit a borvidékre invitálja és közelebb hozza őket a hegyaljai kultúrájához, a borászokhoz és boraikhoz.

A Borlovagrend minden évben, a Tokaji Tavasz eseménysorozat részeként, megrendezi a Nagy Tokaji Borárverést, olyan ritka és egyedi tételekből, amelyek méltán kelthetik fel az egész világ legelkötelezettebb borrajongóinak figyelmét.

“Jó alkalom a Nagy Tokaji Borárverés arra, hogy a termőhelyeinkben lévő értéket a világ elé tárjuk, az árverésen részt vevő borokon, kisebb tételeken keresztül bemutassuk a termőhelyek egyedülálló adottságait”

Szepsy István
Elnök, Tokaji Borlovagrend
TokajiBorlovagrend.hu

Hivatalos programfüzet letöltése: PDF (613 Kb)

A Babits Pincészet elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Internetes áruházunkban szeszes italok találhatók, ezért a honlapot csak 18 éven felüliek látogathatják.

Kérünk, igazold életkorod!